Wij spreken in uw belang

Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

Klantbeoordeling van 8,8

Zoekt u een advocaat die gespecialiseerd is in vennootschapsrecht? Dan staat Hijink Advocaten graag voor u klaar. Of u nu een bv, nv of ander vennootschap heeft, wij staan voor u klaar met juridisch advies en antwoord op verschillende vraagstukken. Als ondernemer gaat u immers ongemerkt veel contracten aan met klanten, zakenrelaties en leveranciers. U wilt natuurlijk wel dat deze relaties soepel verlopen en voorkomt graag dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Daar helpt onze advocaat die gespecialiseerd is in vennootschapsrecht u graag bij.

Direct advies aanvragen?

Een advocaat met verschillende specialismes binnen het vennootschapsrecht

Wat voor vraagstukken wilt u beantwoord hebben door onze advocaat in vennootschapsrecht? Wij kunnen u met allerlei rechtsgebieden omtrent uw vennootschap helpen. Onze advocaten hebben verschillende specialismes, waaronder:

Ook voor vragen over verzekeringen en aansprakelijkheid kunt u bij hen terecht. Sommige vennootschappen gelden immers als rechtspersoonlijkheid, terwijl dit voor anderen niet het geval is. Om zeker te weten waar u aan toe bent, wint u het best advies in van een advocaat in vennootschapsrecht.

Neem contact op voor advies of kom langs bij het spreekuur

Wilt u advies inwinnen van een advocaat die alles weet over vennootschapsrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80. Leg ons uw vraagstuk voor, dan beoordelen wij of deze binnen ons vakgebied valt. Is het slechts een kort vraagstuk? Dan kunt u terecht bij het spreekuur van een van onze advocaten voor een kort en gratis advies. Op die manier maken we juridisch advies toegankelijk voor iedere ondernemer.