Wij spreken in uw belang

Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

Klantbeoordeling van 8,8

Een jurist die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht kan u bij verschillende vraagstukken van dienst zijn en uw leven als ondernemer een stuk gemakkelijker maken op juridisch gebied. U houdt zich waarschijnlijk het liefst bezig met ondernemen, maar ongemerkt gaat u verschillende contracten en overeenkomsten aan met klanten, leveranciers en zakenrelaties. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, schakelt u het best een jurist in ondernemingsrecht in.

Direct advies aanvragen?

Schakel een jurist in ondernemingsrecht in voor diverse vraagstukken

Een jurist in ondernemingsrecht van Hijink Advies kan u op verschillende gebieden van dienst zijn. Zo ondersteunen we u bij verschillende vraagstukken in dit vakgebied. U rekent onder andere op ons bij vragen over:

Waar wilt u ons voor inschakelen? Geef het telefonisch aan ons door, dan beoordelen onze deskundige medewerkers of het vraagstuk in ons vakgebied past. Is dit het geval, dan maken we een afspraak voor u met de juiste advocaat of adviseur. Dit kan een jurist in ondernemingsrecht zijn, maar bijvoorbeeld ook een advocaat die gespecialiseerd is in ontslagrecht.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor juridisch advies

Wilt u een van onze juristen inschakelen om u als ondernemer bij te staan op juridisch gebied, zodat u zich kunt focussen op uw core business? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80. Ook voor korte vraagstukken zijn wij u graag van dienst. Hiervoor rekent u zelfs geheel vrijblijvend op ons advies. Ons doel is namelijk om juridisch advies voor iedereen toegankelijk te maken. Heeft u een korte vraag en wilt u langskomen bij het gratis spreekuur dat wij dagelijks houden? Ook dan neemt u contact met ons op, waarna een medewerker u verwijst naar het juiste spreekuur.