Hijink Advocaten beschikt over bijna 20 juristen en experts op vrijwel alle vakgebieden.

Neem gewoon even contact met ons op en wij vinden voor u de juiste specialist. Maar onze ‘echte’ toegevoegde waarde zit in het op het juiste moment inzetten daarvan in het voordeel van de klant.

Onze advocaten en adviseurs

Onze advocaten en adviseurs bieden u juridisch deskundige advies en ondersteuning. Wij lopen voorop in ontwikkeling en het vinden van oplossingen in het voordeel van onze klanten. U vindt in ons een sparringspartner maar ook een gedreven professional die strijdt voor uw juridische belangen. Wij doen dit steeds in strategisch overleg met de klant. Wij zijn trotst op onze klanten, maar zij andersom ook op ons, getuige onze klantbeoordelingen.

Multidisciplinair

De advocaten en adviseurs bij Hijink zijn ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied. Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.