Heeft u een advocaat nodig in Nijmegen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht? Dan staat Hijink Advocaten graag voor u klaar. Als beginnend maar ook als ervaren ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw core business, namelijk ondernemen. Om ervoor te zorgen dat u rustig kunt ondernemen, is het wel verstandig stil te staan bij ‘allerlei hobbels’ waar u tegen aan kunt lopen. Hiervoor wint u het beste het advies in van een advocaat in ondernemingsrecht, ofwel bedrijfsrecht.

Een advocaat in ondernemingsrecht maakt het leven gemakkelijker voor ondernemers

Vaak sluit u ongemerkt contracten en overeenkomsten af met afnemers, leveranciers en klanten. Misschien krijgt u te maken met personeel, een zakelijke partner en onwillige debiteuren. Juist om problemen te voorkomen is het goed om heldere afspraken te maken. Een advocaat in ondernemingsrecht staat u hierin bij en doet er alles aan om het leven van ondernemers op juridisch gebied zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Advies van een advocaat in ondernemingsrecht bij ons advocatenkantoor in Nijmegen

Graag denken de advocaten van ons advocatenkantoor in ondernemingsrecht met u mee, over bijvoorbeeld:

● Arbeidsrecht (ontslag, arbeidscontract, in/uitlenen)
Incasso (debiteuren, cessie)
● Contracten en voorwaarden
● Vragen over zzp’er, bv of eenmanszaak
● Onroerend goed (ver)huur of (ver)koop)
● Verzekering en aansprakelijkheid

Wanneer u advies inwint bij de beste advocaat in ondernemingsrecht van Nijmegen, Hijink Advocaten, weet u als ondernemer altijd waar u aan toe bent op het gebied van bedrijfsrecht. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en er is altijd een advocaat beschikbaar voor ondernemers die alles weet over bedrijfsrecht.

Bedrijfsrecht advies inwinnen bij een advocaat voor ondernemers

Wilt u ook juridisch advies inwinnen van de beste advocaat op het gebied van ondernemingsrecht in Nijmegen die laagdrempelig advies voor ondernemers biedt? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor en maak een afspraak met een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Hiervoor belt u naar (024) 388 66 80. Laat ons weten waar u ons advocatenkantoor in ondernemingsrecht voor nodig heeft, dan plannen we vervolgens een afspraak in met de adviseur die u nodig heeft.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw e-mailadres

    Onderwerp

    Je bericht