Email o.hijink@hijink.com

Telefoon (024) 388 66 80

Werkregio Landelijk

Specialisatie

Verzekering en Aansprakelijkheid
Letselschade
Ondernemingsrecht

Lidmaatschap

Lid Vereniging Letselschade advocaten (LSA)
Lid Keurmerk Letselschade
Lid Werkgroep Arts en Advocaat (WAA)
Lid Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS)

Ondernemersvereniging

• BNZ Nijmegen
• TPN West Nijmegen
• OCO Elst

Sinds 1995 ben ik werkzaam in het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Bijzondere nadruk ligt hierbij op de gevolgen voor ondernemer en onderneming in het geval van persoonlijk letsel. Als een ondernemer uitvalt door letsel of zelf wordt aansprakelijk gesteld, heeft dat gevolgen voor de bedrijfsvoering. Daar komt bij dat de ondernemer schadeplichtig kan zijn, of zelf een schade lijdt door een ongeval of opgelopen gezondheidsschade. In beide situaties komt het er vaak op neer dat moet worden gezocht naar een juridische oplossing voor de ondernemer en de ondernemer.
Het ondernemingsrecht -zeker in combinatie met aansprakelijkheid en schadevergoeding- vraag een specialistische beoordeling en aanpak, waarin ik mij heb gespecialiseerd.

Als advocaat sta ik slachtoffers van een verkeersongeval, arbeidsongeval en medische fouten met letsel en / of whiplash bij in de letselschade procedure. Vaak gaat het om een gecompliceerde kwestie waarbij zelfstandig ondernemers bij zijn betrokken of de letselschaderegeling in een impasse is geraakt.

Ook houd ik mij bezig met aansprakelijkheid en verzekering binnen bedrijven. Het kan hierbij gaan om verschillende soorten verzekeringsvraagstukken of aansprakelijkheidskwesties.

Bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 0800-4455000.