Wij spreken in uw belang

Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

Klantbeoordeling van 8,8

Wilt u advies inwinnen van een specialist in ondernemingsrecht? Dan staat Hijink Advocaten voor u klaar met vrijblijvend en laagdrempelig advies. Ons doel is om juridisch advies te verstrekken dat voor iedere ondernemer toegankelijk is. Laat ons weten met welk vraagstuk u zit, dan gaan we voor u aan de slag.

Direct advies aanvragen?

Advies inwinnen bij de specialist in ondernemingsrecht

Ons advocatenkantoor geeft advies op verschillende gebieden van ondernemingsrecht. Zo kunt u bij ons terecht als eenmanszaak, maar ook als vennootschap voor diverse vraagstukken. Wij hebben een specialist voor ieder gebied binnen ondernemingsrecht. Denk hierbij aan vragen over incasso’s, contracten, aansprakelijkheid en meer. Laat ons weten waar u een specialist of advocaat in ondernemingsrecht voor nodig heeft, dan schakelen wij een jurist in die u van advies kan voorzien.

Verschillende vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht

Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als werknemer? Of heeft u als werkgever een vraag over de verzekeringen die u af moet sluiten? Wat voor vraagstuk u ook heeft, onze advocaten voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. We vragen u eerst op welk gebied uw vraagstuk betrekking heeft om zo te beslissen welke specialist u nodig heeft. Dit kan een specialist zijn in ondernemingsrecht, maar bijvoorbeeld ook in arbeidsrecht. Vervolgens brengen we u in contact met de juiste adviseur.

Maak een afspraak of bezoek het spreekuur

Wilt u een specialist van ons advocatenkantoor inschakelen voor advies op het gebied van ondernemingsrecht of verzekeringsrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80. U kunt dan een afspraak maken met een van onze adviseurs of doorverwezen worden naar het gratis spreekuur van onze advocaten. Hierbij ontvangt u kort en vrijblijvend juridisch advies.