Wij spreken in uw belang

Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

Klantbeoordeling van 8,8

Wilt u advies inwinnen van een advocaat bij het oprichten, de verkoop of het opdoeken van een eenmanszaak? Dan ondersteunt Hijink Advocaten u graag. Een eenmanszaak heeft geen rechtspersoonlijkheid, waardoor u privé aansprakelijk bent voor schulden. Daarentegen is deze bedrijfsvorm wel gemakkelijker en goedkoper op te zetten, omdat er geen notaris voor nodig is. Dit is bij een BV wel het geval. Dus heeft u de keuze gemaakt voor een eenmanszaak, dan is dit zeer begrijpelijk, maar is het wel verstandig om u te laten adviseren door een advocaat.

Direct advies aanvragen?

Schakel een advocaat in voor verschillende vraagstukken omtrent uw eenmanszaak

Een advocaat van Hijink Advocaten kan uw eenmanszaak op verschillende gebieden bijstaan. Onze specialismes bestaan onder andere uit:

Wat voor vraagstuk u ook heeft voor uw eenmanszaak, er staat bij ons een advocaat voor u klaar. Betreft het slechts een kort vraagstuk, dan ontvangt u zelfs gratis advies. Hiervoor hebben we namelijk een spreekuur in het leven geroepen om juridisch advies voor iedereen toegankelijk te maken.

Laat ons uw vragen weten en wij voorzien u van advies

Wilt u met een advocaat overleggen over de stappen die u het best kunt nemen met uw eenmanszaak? Of wilt u advies inwinnen over deze bedrijfsvorm voordat u een eenmanszaak opzet? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80. Geef uw vragen aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat u advies krijgt van de juiste specialist.