Wij spreken in uw belang

Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

Klantbeoordeling van 8,8

Een arbeidsjurist helpt zowel werknemers als werkgevers om de arbeidsrelatie goed vast te leggen. Hierdoor weten beide partijen wat ze van elkaar kunnen verwachten. Ook als u al een arbeidsrelatie bent aangegaan, staat een bedrijfsjurist die gespecialiseerd is in arbeidsrecht voor u klaar met advies. Dit kunt u bijvoorbeeld nodig hebben wanneer u in een arbeidsgeschil terecht bent gekomen of wanneer u uzelf simpelweg wilt informeren over uw rechten en plichten als werkgever of werknemer.

Direct advies aanvragen?

Een arbeidsjurist die juridisch advies geeft dat voor iedereen toegankelijk is

Wanneer u een arbeidsjurist van Hijink Advocaten inschakelt, rekent u op deskundig advies tegen een aantrekkelijk tarief. Korte vraagstukken die we kunnen behandelen in het spreekuur zijn zelfs gratis. Dit doen we om juridisch advies van een bedrijfsjurist in arbeidsrecht voor iedereen toegankelijk te maken. Onze arbeidsjuristen zijn u bij verschillende vragen van dienst, waaronder:

Ons advocatenkantoor beschikt over advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden, dus onze bedrijfsjurist kan u zeker helpen met uw vraagstuk omtrent arbeidsrecht.

Kies voor een bedrijfsjurist in arbeidsrecht die met u meedenkt

Wilt u advies inwinnen bij een arbeidsjurist die met u meedenkt? Een bedrijfsjurist in arbeidsrecht met een laagdrempelige aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80 en laat ons weten waarvoor u een jurist nodig heeft. Vervolgens beoordelen wij of de aanvraag binnen ons vakgebied past en verwijzen we u door naar een van onze juristen. Zo zorgen we ervoor dat u meteen bij de juiste adviseur terecht komt die u van een helder antwoord op uw vragen voorziet.