✔ Wij spreken in uw belang

✔ Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

✔ Klantbeoordeling van 8,8

Een advocaat die gespecialiseerd is in ontslagrecht heeft u liever niet nodig. Als werknemer heeft u deze advocaat immers alleen nodig bij ontslag en als werkgever wanneer u een werknemer moet ontslaan. Zo’n situatie is voor beide partijen vaak niet prettig, maar moet wel goed afgehandeld worden. Zo voorkomt u juridische geschillen op een later moment. Daarom schakelt u bij ontslag het best een jurist of advocaat in die gespecialiseerd is in ontslagrecht.

Direct advies aanvragen?

Een advocaat in ontslagrecht die toegankelijk en deskundig advies geeft

Er zijn verschillende redenen voor ontslag en elke situatie vergt zo zijn eigen aanpak. Daarom is het verstandig om bij ontslag een advocaat of jurist in te schakelen die gespecialiseerd is in ontslagrecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch gezien correct verloopt en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Hiermee helpt een advocaat in ontslagrecht van Hijink Advocaten u graag met deskundig en vrijblijvend advies. Voor een kort vraagstuk kunt u namelijk bij ons gratis spreekuur terecht. Zo maken we juridisch advies bereikbaar voor iedereen.

Een jurist in ontslagrecht of een advocaat met een ander specialisme

Onze advocaten hebben verschillende specialisaties, dus u kunt niet alleen na een ontslag bij ons terecht voor juridisch advies. Zo beschikken we onder andere ook over specialisten in:

Een advocaat van Hijink Advocaten staat u dus niet alleen na een ontslag bij. Laat ons weten waar uw vragen over gaan, dan brengen we u in on contact met een van onze specialisten.

Neem contact op voor juridisch advies bij een ontslag

Natuurlijk hopen we dat u geen gespecialiseerde advocaat of jurist in ontslagrecht nodig heeft die u bijstaat na een ontslag. Bent u echter wel ontslagen en heeft u advies nodig? Of vermoed u dat uw positie binnen uw bedrijf onzeker wordt en wilt u alvast advies inwinnen, zodat u goed voorbereid bent? Neem contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80 en geef uw vragen aan ons door. Onze advocaat helpt u met deskundig en toegankelijk advies bij een ontslag.