Wij spreken in uw belang

Onze advocaten hebben de opleiding en ervaring

Klantbeoordeling van 8,8

Wilt u juridisch advies inwinnen bij een specialist in arbeidsrecht? Dat is een verstandige keuze. Natuurlijk kunt u zelf de wetteksten afstruinen wanneer u met een vraagstuk over arbeidsrecht zit. Deze teksten zijn echter vaak onduidelijk en voor tweeërlei uitleg vatbaar. Daarom is het slim om een specialist in te schakelen die alles over arbeidsrecht weet en u van helder en overzichtelijk juridisch advies voorziet. Hiervoor gaat u het best naar Hijink Advocaten.

Direct advies aanvragen?

Juridisch advies inwinnen bij een specialist in arbeidsrecht die met u meedenkt

Wanneer u juridisch advies inwint bij een specialist in arbeidsrecht van Hijink Advocaten, profiteert u van verschillende voordelen. Zo geven onze advocaten altijd duidelijk advies waar u als ondernemer echt wat mee kunt. Ze denken met u mee en beantwoorden al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht. Of u nu een eenmanszaak bent of een vennootschap heeft opgericht en hiervoor juridisch advies over arbeidsrecht nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Een vrijblijvend spreekuur voor kort juridisch advies over arbeidsrecht

Heeft u slechts een kort juridisch advies nodig op het gebied van arbeidsrecht, dan staat onze specialist geheel vrijblijvend voor u klaar. Hiervoor maakt u een afspraak door telefonisch contact op te nemen en te informeren naar het spreekuur van de arbeidsjurist. Het doel van dit spreekuur is om kort en gratis juridisch advies te bieden dat voor iedere ondernemer toegankelijk is. U maakt als ondernemer immers vaak al genoeg kosten.

Neem contact op met onze specialist in arbeidsrecht

Heeft u onze specialist in arbeidsrecht nodig voor juridisch advies over bijvoorbeeld huurrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (024) 388 66 80. Laat ons weten tegen welke vragen u aanloopt, dan maken wij een afspraak met een van onze specialisten. Hierbij sturen we u naar de gespecialiseerde advocaat die u het best van dienst kan zijn. Zo wordt u meteen goed geholpen, waarna u weer verder kunt met uw core business; ondernemen.