Wanneer u een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht nodig heeft, staat het beste advocatenkantoor van Nijmegen, Hijink Advocaten, graag voor u klaar. Of u nu werkgever of werknemer bent, een arbeidsrelatie gaat u aan met de beste bedoelingen. Een arbeidsovereenkomst is iets waar beide partijen een goed gevoel bij moeten hebben. Onze advocaat voorziet u graag van advies over arbeidsrecht in Nijmegen, zodat u goed geïnformeerd een arbeidsovereenkomst op kunt stellen of weet waar u aan toe bent wanneer u er één ondertekent.

Advies inwinnen van een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht in Nijmegen

Het uitganspunt van arbeidsrecht is dat een werkgever en een werknemer over allerlei onderwerpen zelf afspraken kunnen maken. Wanneer er onderling geen afspraken zijn gemaakt, gelden de algemene regels. Op bepaalde gebieden zijn altijd de wettelijke bepalingen van toepassing, ongeacht wat de werkgever en werknemer zijn overeengekomen. Weet u niet zeker wat uw rechten en plichten zijn als werknemer? Of twijfelt u als werkgever wat u wel en niet van uw werknemer mag verwachten? Dan staat een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht van ons advocatenkantoor voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Met het advies van onze arbeidsadvocaat kunt u de beste beslissing maken die overeenkomt met het arbeidsrecht.

Een arbeidsadvocaat van ons advocatenkantoor in arbeidsrecht adviseert u op verschillende gebieden

Voordat u een arbeidsovereenkomst tekent, een freelance-overeenkomst aangaat of als zzp’er aan de slag gaat, is het belangrijk goed af te wegen wat partijen willen. Daarom is het het beste om even te overleggen met een advocaat in arbeidsrecht van ons advocatenkantoor in Nijmegen. De advocaat voorziet u van advies op het gebied van:

 • Arbeids-, freelance- en samenwerkingsovereenkomsten
 • Ontslag
 • Begeleiding bij reorganisatie en fusies
 • Aansprakelijkheid en schadevergoeding
 • Concurrentie- en relatiebedingen
 • Ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Overige arbeidszaken

Bij ons advocatenkantoor in Nijmegen vindt u niet alleen een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. We zijn er onder andere ook om u van advies te voorzien op het gebied van ondernemingsrecht en verzekeringsrecht.

Maak een afspraak met onze arbeidsadvocaat

Heeft u advies nodig van een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht? Aarzel dan niet en schakel de hulp in van onze arbeidsadvocaat. Bel naar (024) 388 66 80 en laat ons weten wat uw vragen zijn. Aan de hand hiervan beoordelen onze medewerkers of uw vraagstuk binnen onze expertise valt. Is dit het geval? Dan maken we meteen een afspraak voor u met een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Wanneer het voor uw vraagstuk relevant is, kunnen we u ook doorverwijzen naar het spreekuur van onze arbeidsadvocaat. Hierbij krijgt u kort een vrijblijvend advies. Op die manier maken wij juridisch advies voor iedere ondernemer toegankelijk.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht