Letselschadevergoeding na ongeval regio Den Bosch / Vught: Heeft u letselschade door een verkeersongeluk of arbeidsongeval? Wilt u direct weten waar u aan toe bent en woont u in de regio s Hertogenbosch of Vught? Bel voor een deskundig advies over een mogelijke schadevergoeding? 0800-4455000

HIJINK Advocaten letselschade bezoekt u thuis in Den Bosch en Vught heeft een team van ervaren letselschadespecialisten en letselschade advocaten om u professionele en deskundige rechtsbijstand te bieden.

Gratis uw letselschade claimen Den Bosch / Vught

HIJINK Advocaten ontzorgt en staat u van begin tot eind bij met juridische advies en hulp in uw letselschadezaak. U kunt zich volledig richten op herstel en ontvangt een schadevergoeding waar u recht op heeft. Is er iemand anders die u letselschade veroorzaakte, dan verhalen wij voor u de letselschadevergoeding op de aansprakelijke verzekeraar. Dat doen we ook nog eens geheel gratis. Bel 0800-4455000

Waarom een letselschadevergoeding?

Wanneer u door een ongeval letselschade oploopt, moet er veel geregeld worden. Tegelijkertijd bent u bezig met herstel en misschien ook revalidatie. Door de medische behandelingen, pijn en beperkingen bent u mogelijk aangewezen op hulp van anderen en maakt u kosten. Vaak veroorzaakt een ongeval lichamelijke, emotionele en financiƫle schade. Omdat de hulp van derden in te schakelen (huishoudelijke hulp, tuinhulp, vervoer) heeft u recht op een schadevergoeding. De letselschadevergoeding is bedoeld om u te ontzorgen en herstel mogelijk te maken.

Soms duurt volledige genezing lang of is dit niet haalbaar. Met een letselschadevergoeding kunt u de nodige hulp, ondersteuning of hulpmiddelen aanschaffen. Ook heeft u recht op een schadevergoeding voor pijn, hinder en leed. Dit heet een smartengeldvergoeding. Wij helpen u met het claimen van een letselschadevergoeding vanuit kantoor in Den Bosch / Vught.

Wat doen onze letselschade-experts

Woont u in de regio Den Bosch of Vught, dan bezoekt onze letselschade-expert u thuis. Tijdens het gesprek wordt het ongeval en de gevolgen besproken. U kunt hierbij denken aan de volgende punten:

 • Hoe is het ongeluk gebeurd?
 • Welk letsel is er daardoor ontstaan en wordt u behandeld?
 • Tot welke problemen leidt dat in het huishouden, verzorging kinderen of tuinonderhoud?
 • Heeft u minder inkomen door het ongeluk
 • Zijn er spullen kapot gegaan bij het ongeluk, welke schade lijdt u?

Ook bespreekt de letselschade advocaat of letselexpert met u de te nemen stappen.

Als eerste wordt de veroorzaker aansprakelijk gesteld en vragen wij een voorschot op de letselschadevergoeding. Ook vraagt onze medisch adviseur medische informatie op over uw letsel. Soms wordt een arbeidsdeskundige ingeschakeld om de terugkeer naar de werkplek te begeleiden. Tussentijds wordt steeds de schade in kaart gebracht en de aansprakelijke partij verzocht deze te vergoeden.

Keurmerk Letselschade en LSA

HIJINK behartigt al jaren de belangen van letselschadeslachtoffers in de regio van Den Bosch / s Hertogenbosch en Vught. Bij HIJINK werken zowel letselschadespecialisten, letselschade-advocaten, arbeidsdeskundige en een medisch adviseur.

Door deze unieke combinatie kunnen wij u in alle fasen van de letselschaderegeling juridisch bijstaan: zowel in de onderhandeling als tijdens een gerechtelijke procedure. Om deze reden hebben wij ook als enige kantoor in Nederland een dubbel Keurmerk Letselschade.

U bent bij ons in goede handen. Bel direct om te kijken of u recht heeft op een letselschadevergoeding en waar wij u kunnen ontzorgen. Bel 0800-4455000.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht